Ο Αρχιεπίσκοπος προτρέπει Γ.Ε να στείλει κάποιους φυλακή για ΣΚΤ

Την απορία του για το γεγονός ότι ακόμη κανείς δεν έχει μπει στη φυλακή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, καθώς επίσης και την παρότρυνση όπως ο Γενικός Εισαγγελέας το κάνει πράξη, διατύπωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β΄.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, Πέτρος Μελαΐσης, ο Αρχιεπίσκοπος, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καυστικός στα θέματα της οικονομίας και του Συνεργατισμού, τονίζοντας ότι φταίει και ο

υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης αλλά και η κυβέρνηση.

Παρά ταύτα, διευκρίνισε ότι ακόμη και αν ερχόταν «άγγελος εξ ουρανού», δεν θα μπορούσε να σώσει τον Συνεργατισμό αφού εδώ και δεκαετίες ήταν «πατταρισμένος», κατά την έκφραση του.

Ο Μακαριώτατος, αναφέρθηκε και στα του ΡΙΚ, διερωτώμενος αν υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στον ΔΗΣΥ και την κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο ίδιος έθεσε τέλος στα σενάρια διαδοχής του αφού όπως ανέφερε έχει ακόμη πολλή έργο ακόμη να προσφέρει. Ο Αρχιεπίσκοπος, έθεσε ως προτεραιότητες του τη λειτουργία του Καθεδρικού Ναού και τη μισθοδοσία του κλήρου.

Την ίδια ώρα είπε χαρακτηρίστηκα, «ο καρκίνος με βαρέθηκε και έφυγε» και αποκάλυψε ότι θα μεταβεί σε Ιατρικό Κέντρο στο Λονδίνο, στις 14 Απριλίου, για να υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι από ορθοπεδικό.

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου έγιναν στο περιθώριο του 20ου ετήσιου μνημόσυνου του Ανθυπολοχαγού Μ.Χ, Στέλιου Μασίηνη, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση καθήκοντος σε ναρκοπέδιο της Ποταμιάς, στις 24 Μαρτίου του 1999.

Keywords
Τυχαία Θέματα