Ο απόλυτος τρόπος για να τρολάρεις πορεία της Κου Κλουξ Κλαν

Στις 18 Ιουλίου του 2015 κατά τη διάρκεια μιας πορείας της Κου Κλουξ Κλαν στην Κολούμπια των ΗΠΑ, ένας άνδρας ακολουθεί και παίζει αστεία μουσική με ένα σουζάφωνο, με σκοπό να κοροϊδέψει και να τους γελοιοποιήσει.

O άνδρας που είναι υπεύθυνος για το περιστατικό ονομάζεται Matt Buck.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν διαδήλωσαν το προηγούμενο Σάββατο έξω από το κοινοβούλιο της Νότιας Καρολίνας, υπό τις αποδοκιμασίες άλλων διαδηλωτών,

σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των αρχών να κατεβάσουν από το κτίριο την αμφιλεγόμενη σημαία της Συνομοσπονδίας, δηλαδή των Νότιων Πολιτειών κατά τον εμφύλιο των ΗΠΑ.

Στις 10 Ιουλίου η Νότια Καρολίνα κατέβασε από το κτίριο του κοινοβουλίου τη σημαία της Συνομοσπονδίας, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ένας νεαρός λευκός σε μια εκκλησία της πόλης Τσάρλεστον, σκοτώνοντας εννέα Αφροαμερικανούς. Η σημαία αυτή για πολλούς Αμερικανούς είναι το σύμβολο του ρατσισμού.

Ο δράστης του μακελειού του Τσάρλεστον, ο 21χρονος Ντίλαν Ρουφ, είπε ότι προέβη στην πράξη αυτή επειδή μισεί τους μαύρους. Σε έναν ιστότοπο έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες του που τον δείχνουν να ποζάρει με τη σημαία της Συνομοσπονδίας.

Πηγή: Videoman/ news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα