Ο Αντώνης έχει παράδοση

Όλοι θυμήθηκαν χθες, μετά που ο Γεωργαλλίδης σταμάτησε την εκτέλεση του Μπόλιεβιτς (επέλξε να μην πέσει στη μία γωνία και η μπάλα ήρθε κατευθείαν στην αγκαλιά του) τις αποκρούσεις του κύπριου πορτιέρο στον τελικό με τον Απόλλωνα. Λογικό αφού η ομάδα της Λεμεσού είναι ο αντίπαλος στο τελικό.

Ο Γεωργαλλίδης είχε δουλέψει πολύ με τον προπονητή του Χριστόφορο Λοϊζου και τότε και τις προηγούμενες μέρες για εκτελέσεις πέναλτι. Γενικά είναι τερματοφύλακας με έφεση στις αποκρούσεις από τα 11 βήματα. Πριν τον τελικό του 2011 είχε σταματήσει αρκετά πέναλτι. Τη περίοδο 08-09, απέναντι στην ΑΕΚ

(απέκρουσε το κτύπημα του Ατόρνο στο 4’ ) και μετά απέναντι στον Κινύρα στο 88΄με το σκορ στο 2-1. Είχε σταματήσει τον Λαμπάν (τότε αγωνιζόταν στην Ανόρθωση) σε αγώνα της χρονιάς 09-10 στα πλέι-οφ.

Απέκρουσε επίσης πέναλτι στο παιχνίδι με τη Δόξα, στο περσινό πρωτάθλημα στην εκπνοή. Προσθέστε και κοντά σε όλα αυτά την απόκρουση με την Εθνική στη Βοσνία, όταν κράτησε τη νίκη για την ομάδα μας. Αυτά είναι μερικά από τα πιο γνωστά πέναλτι που απέκρουσε. Κανένας παίκτης δεν νιώθει άνετα όταν σταθεί στα 11 βήματα απέναντι του. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Γεωργαλλίδης έδειξε και χθες και στο πρώτο ημιτελικό ότι έστω και αν κάθεται κυρίως στο πάγκο, είναι πανέτοιμος να μπει μέσα και να ανταποκριθεί απόλυτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα