Ο Ανφάνγκ, αρνείται ότι χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Ανφάνγκ, αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 μετά από έρευνα που ξεκίνησε από τις γερμανικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Η Βέρντερ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας αυτή τη σεζόν, είπε ότι διεξήχθη έρευνα, αλλά ο προπονητής αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό, στη συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

«Το βράδυ της Πέμπτης, η

διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης ενημερώθηκε για μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με την εικαζόμενη χρήση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού από τον Μάρκους Ανφάνγκ», ανέφερε η Βέρντερ.

«Σε συζήτηση με τη διοίκηση, ο Μάρκους Ανφάνγκ απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες και τους διαβεβαίωσε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και ότι δεν είχε κάνει χρήση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού».

Ο προπονητής είπε ότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές σε επίσημο κέντρο εμβολιασμού.

«Όπως κάθε άλλος πολίτης, έκανα τα δύο εμβόλια σε ένα επίσημο κέντρο εμβολιασμού. Ελπίζω πολύ αυτό το θέμα να ξεκαθαριστεί γρήγορα», είπε ο Ανφάνγκ.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανφάνγκ,anfangk