Τζιωνής: "Πρεμιέρα, σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ"

Μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό έστειλε ο Αντώνης Τζιωνής.

Το μήνυμα του πρόεδρου της Ομόνοιας

"Λίγες ώρες πριν την έναρξη των φετινών επίσημων υποχρεώσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επιτρέψτε μου να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου, σε όλες και όλους καλές επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ομάδα μας εισέρχεται σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος. Σε μια πρεμιέρα, σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ, όπως το είχαμε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν ξεκινούσαμε

το καλοκαίρι της σκληρής και συλλογικής δουλειάς.

Απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, τον οποίο προσεγγίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το σημερινό βροντερό παρών. Είμαστε βέβαιοι ότι προμηνύεται άλλη μια συγκλονιστική παρουσία.

Για ενενήντα λεπτά σήμερα, σε κάθε κερκίδα του ΓΣΠ, να ενθαρρύνουμε τους ποδοσφαιριστες μας να φθάσουν στο μοναδικό ζητούμενο, τη νίκη. Με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, πάντοτε όμως στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας.

Δεν πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε, ούτε την ευκαιρία να καρπωθεί οποιοσδήποτε άλλος εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ το υστέρημα του πράσινου λαού.

Πάνω από όλους και όλα, το καλό της ομάδας. Όπως έχουμε ξαναπεί, δίπλα από το επίσημο σλόγκαν μας, το "ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια", να προσθέσουμε το: "Ούτε ένα ευρώ σε ποινές και πρόστιμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα