Ο Reynold,ο πατέρας του, Rangers και ο Εμάνουελ (συνέντευξη)

Για το πώς βρέθηκε στην Κύπρο από την Σκωτία, η δουλειά του πατέρα του στην Κύπρο για το ντεμπούτο του κόντρα στην Σαξάν αλλά και για την Rangers, μίλησε σε μέσο της Σκωτίας ο Ally Reynold, του Απόλλωνα.

Οι τοποθετήσεις του:

«Μεγάλωσα στο Εδιμβούργο αλλά μετακομίσαμε στην Κύπρο στα εννέα μου χρόνια

αφού ο πατέρας μου πήρε δουλειά στο νησί. Εργάζεται στις Βάσεις της Επισκοπής στη Λεμεσό».

«Έπαιζα ποδόσφαιρο πριν φύγω από την Σκωτία»

«Ήμουν στις Hibs Academy, η οποία έχει σχέσεις με την ομάδα του Απόλλωνα και μπορούσα να κάνω εύκολα την ανταλλαγή από τη μια ομάδα στην άλλη πολύ εύκολα…και το κάναμε».

«Δούλεψα σκληρά και έτσι έκανα το ντεμπούτο μου κόντρα στην Σαξάν στην Μολδαβία και ήταν μια μέρα για την οποία θα νιώθω περήφανος».

«Δουλεύω συνεχώς πολύ σκληρά και άξιζα την ευκαιρία μου. Δεν ήμουν νευρικός (στο ντεμπούτο του), αλλά ενθουσιασμένος».

«Έπαιξα αρκετά καλά και ο προπονητής μου, μου είπε πόσο ευχαριστημένος ήταν από την απόδοση μου και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα».

«Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε τον Πέδρο Εμάνουελ για προπονητή μας. Μπορείς να μάθεις αρκετά από αυτόν».

«Είναι αρκετά καλός με τους ποδοσφαιριστές. Είναι θρύλος και λατρεύω τον τρόπο που μας βάζει να αγωνιζόμαστε. Υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο στην άμυνα, κατέκτησε το 2003 το UEFA Cup και ένα χρόνο μετά το Champions League».

«Ο πατέρας μου είναι μεγάλος φαν της Rangers και μου έδωσε το παρατσούκλι McCoist (μεγάλος επιθετικός των μπλέ). Πάντα αγαπούσα αυτό το σύλλογο, και ελπίζω μια μέρα να αγωνιστώ γι’ αυτούς. Θα ήταν το καλύτερο γι’ εμένα»

«Για την ώρα θέλω να καθιερωθώ στον Απόλλων και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα