Ο N. Πετεβίνος για τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ…

Για τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά έδωσε τα συγχαρυτήρια του στη Εθνική ομάδα για τη νίκη της επί της Βοσνίας.

Και ακολούθως αναφέρθηκε στα της ομάδας του: «Έγινε σε δύο φάσεις ο φετινός μας προγραμματισμός. Η τελευταία φάση αφορούσε τις προθέσεις του κ. Δώνη, αλλά και από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις τις τελευταίες προσθήκες ο ΑΠΟΕΛ

πήρε 3+1 ποδοσφαιριστές (ο Κουτίνιο είναι δανεικός) αλλά απ’ εκεί και πέρα οι Σάλαι, Βούρος και Σαχίντ αποκτήθηκαν για μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο αφού είναι νεαροί με προοπτική. Προσδοκούμε ότι μέσα από την παρουσία τους θα προσφέρουν για τους στόχους της ομάδας. Και προσθέτουμε παίκτες με μεταπωλιτική αξία. Αυτές οι επιλογές έγιναν σε σχέση με το προφίλ που θέλει να προσδώσει στην ομάδα ο Δώνης αλλά και στον τρόπο παιγνιδιού που θέλει να έχει ο ΑΠΟΕΛ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να τους δούμε στο γήπεδο.

Για τις αποχωρήσεις παικτών είπε: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Αρτυματάς δόθηκε δανεικός γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές στη συγκεκριμένη θέση και δεν θα έπαιρνε πολύ χρόνο συμμετοχής. Ακολουθήθηκε η φιλοσοφία όπως στις περιπτώσεις των Μ. Χαραλάμπους, Παπαφώτη και Χριστοδούλου. Βλέπουμε ότι τα παιδιά παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ευελπιστούμε να γίνει το ίδιο με το Νεόφυτο αλλά και με τον Ράφαελ Ρομό. Ο Βάντερ είχε αφαιρεθεί από το ρόστερ και υπήρχε μια προοπτική που δεν υφιστάται. Είχε μια πρόταση από Αραβικά Εμιράτα που στο τέλος δεν έγινε από την άλλη ομάδα. Είχε άλλες δύο προτάσεις που δεν ήθελε ο ποδοσφαιριστής. Χθες βρέθηκε μια συναινετική λύση, πήρε αυτά που έπρεπε να πάρει και αποχώρησε σαν φίλος».

Για την αποχώρηση του Ούκο Πάρντο είπε: «Έπρεπε να αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο να αποχωρείς την τελευταία μέρα των μετεγγραφών αλλά δεν μπορείς να λειτουργήσεις συναισθηματικά. Ο Πάρντο έγραψε την δική του ιστορία στην ομάδα με πολλές επιτυχίες. Σαφώς και έχει προσφέρει αλλά και έχει εισπράξει και ποδοσφαιρική επιτυχία. Θεωρώ ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο ΑΠΟΕΛ. Τον ευχαριστούμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της πρεμιέρας με την Ρεάλ..

«Βήμα-βήμα. Η ομάδα προετοιμάζεται, και ενσωματώνει και τα νέα αποκτήματα, απόντων των διεθνών. Ο κ. Δώνης δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι και στην ενσωμάτωση των νέων παιδιών. Βλέπουμε το παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για να αρχίσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας. Η Ρεάλ στην ώρα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα