Ο 33χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη του διπλού φονικού

Τα είπε όλα σε γραπτή του κατάθεση ο 33χρονος ύποπτος για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το Παγκύπριο, με τη δολοφονία του ζεύγους στην οδή Ζαλόγγου 7 στο Στρόβολο.


Σήμερα ο 33χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας γι’ ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του, γι’ άλλες οκτώ μέρες.

Κατά τις σημερινές αναφορές στο Δικαστήριο, αποκαλύφθηκε ότι ο 33χρονος παραδέχθηκε σε γραπτή του κατάθεση τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, δίνοντας μάλιστα λεπτομερείς

περιγραφές για τον τρόπο και τις συνθήκες που έγινε.

Τον 33χρονο ύποπτο «καίνε» με τις καταθέσεις του και τα’ άλλα τρία πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση για την εν λόγω υπόθεση, δηλαδή τη συμβία και τον ετεροθαλή αδελφό του 33χρονου, καθώς κι ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 22χρονου.

Μαρτυρίες και γεγονότα εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου

Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή δικαστική διαδικασία, έγιναν έρευνες και λήφθηκαν καταθέσεις για τη σχετική υπόθεση. Αναζητούνται ακόμη τα κλοπιμαία ενώ θα γίνουν εξετάσεις dna περαιτέρω και άρση τηλεφωνικού απορρήτου των υπόπτων.

Παραλήφθηκαν τεκμήρια, ανάμεσα στα οποία και δυο σημειωματαρια οπού ο 33χρονος και ακόμα ένα πρόσωπο που τελεί υπο κράτηση, έγραφαν σημειώσεις για τα θύματα του διπλού φονικού.

Έγινε εκ νέου αναφορά στη μαρτυρία, που φέρει τον 33χρονο ύποπτο να δήλωνε στις 17/4 ότι «θα κάμει μια δουλειά που θα τον κάμει πλούσιο»

Από επιστημονικές εξετάσεις εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 33χρονου σε παπούτσια που βρέθηκαν έξω από το σπίτι των θυμάτων
«Εντοπίστηκε ανοικτό συρόμενο παράθυρο κουζίνας. Δεν εντοπίστηκε ακόμα το πορτοφόλι 60χρονου ενώ παραμένει άγνωστο τι κλάπηκε από την οικία», ανέφερε ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, Κουμέττος Κουμέττου.

Έγινε επίσης εκ νέου αναφορά στον άγνωστο άνδρα, που το βράδυ του ειδεχθούς εγκλήματος, φέρεται να είπε στον 15χρονο γιο του δολοφονηθέντος ζεύγους: «Μη φοβάσαι έχω και εγώ γιο».

Να σημειωθεί, ότι ψύχραιμος παρακολουθούσε τη διαδικασία ο 33χρονος ύποπτος.
Σημειώνεται ότι σήμερα ο 33χρονος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, σ’ αντίθεση με την πρώτη φορά. Ο δικηγόρος του 33χρονου, διευκρίνισε ότι δεν φέρει ένσταση και ζήτησε άπλα τα εντάλματα σύλληψης

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή, παρουσιάζεται ενώπιον Δικαιοσύνης ο ετεροθαλής αδελφός καθώς και η συμβία του υπόπτου. Το Sigmalive θα σας μεταφέρει και πάλι λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

To Sigmalive σήμερα κάλυψε λεπτό προς λεπτό τη δικαστική διαδικασία. Δείτε όλες τις σημερινές αναφορές ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα