Ντρογκμπά: «Συνεχίζω και του χρόνου»

Οριστικά κι αμετάκλειτα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποφάσισε πως η τρέχουσα, δεν θα είναι η τελευταία σεζόν του στο ποδόσφαιρο!

Ο Ιβοριανός επιθετικός και εκ των θρύλων της Τσέλσι, επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στους αγαπημένους του «μπλε» έπειτα από δύο χρόνια νέων εμπειριών που αποκόμισε μετά το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012 στο Μόναχο με τους Λονδρέζους.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει θέση βασικού και θεωρείται... τρίτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης της Τσέλσι, απολαμβάνει το ρόλο

του... μέντορα των νεαρών παικτών της ομάδας, όμως, δεν θα αρκεστεί μονάχα σε αυτό μετά το καλοκαίρι.

Όπως ξεκαθάρισε: «Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν θα κρεμάσω τα παπούτσια μου. Θα παίξω και του χρόνου. Δεν είναι αυτή η τελευταία μου χρονιά»!

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΚΠΡ, το οποίο έκρινε ο Φάμπρεγας με γκολ στο 88', ο Ντρογκμπά έπαιξε βασικός λόγω των απουσιών των Ντιέγκο Κόστα και Λοΐκ Ρεμί και υποστήριξε: «Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις για αρκετό καιρό και μετά σου λένε ότι πρέπει να παίξεις σε ένα τόσο ζόρικο παιχνίδι. Πάντα όμως προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όποτε με χρειάζεται η ομάδα και μου λέει ο προπονητής να μπαίνω στο γήπεδο, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα