ΚΠΡ: «Μηδενική ανοχή στους ταραξίες»

Το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Τσέλσι προκειμένου να εντοπιστούν αυτοί που εκσφενδόνισαν αντικείμενα προς το μέρος των «μπλε» εξετάζει ήδη η ΚΠΡ.

Στο 88ο λεπτό του Κυριακάτικου αγώνα στο «Λόφτους Ρόουντ» και με τον Σεσκ Φάμπρεγας να έχει κάνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, τόσο ο σκόρερ όσο και οι Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και Νεμάνια Μάτιτς, χτυπήθηκαν από αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί των Ρέιντζερς.

«Εξετάζουμε ήδη το βίντεο

για τον εντοπισμό τους. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή κι εννοείται ότι εφόσον εντοπιστούν οι δράστες, θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδό μας, ενώ, αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε και με την Αστυνομία. Δεν επικροτούμε σε καμία περίπτωση όσα έγιναν από μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών μας, παρά την απογοήτευση και η ένταση της στιγμής που τους οδήγησε σε αυτή την πράξη» ανέφερε η ΚΠΡ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι περιμένει ενημέρωση και από την FA για τα όσα έχει γράψει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα για τα αντικείμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα