Ντούνγκα: "Οι μάνατζερ ελέγχουν το ποδόσφαιρο"

«Οι μάνατζερ είναι αυτοί που ελέγχουν το ποδόσφαιρο». Λόγια του Κάρλος Ντούνγκα, στην διάρκεια συνέντευξή του στο πρόγραμμα «Esporte Espetacular" στην τηλεόραση της Globο, που μπορεί να αποτελούν μία ομολογία σοκ, όμως σίγουρα θα κάνουν θόρυβο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας δεν ανέφερε ονόματα, αλλά ήταν αρκετά σαφής:

"Ποτέ δεν πιέστηκα πριν τις προσκλήσεις, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα επειδή δεν κάλεσα κάποιους παίκτες και με κάποιο τρόπο έλαβα απειλές μέσω μηνυμάτων Ευτυχώς ήταν μόνο ένα επεισόδιο.:

το πρόβλημα είναι ότι οι μάνατζερ ελέγχουν το ποδόσφαιρο. Το να κάνουν χρήσιμα πράγματα έχει ελάχιστη αξία: ενώνονται μαζί και βρίσκονται ενάντιά μας,» είπε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Ντούνγκα.

Απολύθηκε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, επέστρεψε στην Βραζιλία μετά το Μουντιάλ του 2014 και αποκλείστηκε στα πάνελτι από την Παραγουάη στα προημιτελικά του Copa America.

O Kάρλος Ντούνγκα μίλησε επίσης από το Νειμάρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσει τη χρυσή μπάλα., Εγώ τον ψήφισα. Ο Ρονάλντο δεν δεν έχει την ίδια απόδοση με το παρελθόν, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το προηγούμενο έτος. Ο Μέσι δεν ήταν καλά, τραυματίστηκε και σε αυτό το διάστημα ο Νειμάρ έχει γίνει ο ηγέτης της Βαρκελώνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι τώρα είναι η ώρα του,» πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα