ΑΕΛ: Η πρόκληση μεγαλώνει

Την πρώτη της μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες η ΑΕΛ επί της Ομόνοιας με 2-1. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού πανηγύρισαν νίκη μετά από αρκετό καιρό και σίγουρα πλέον η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη.

Το γεγονός πάντως πως οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου πήραν την σπουδαία νίκη επί των πρασίνων γεμίζει τους ίδιους με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί και τίποτα περισσότερο.

Η νίκη απλά έδωσε τρεις βαθμούς αφού η ΑΕΛ

εξακολουθεί να παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Απλά η ομάδα του Χάβου είχε αυτό που δεν είχε στους προηγούμενους αγώνες. Την τύχη με το μέρος της και λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο.

Και τα δυο στοιχεία είναι σημαντικά για μια ομάδα. Καταρχήν θέλει και τύχη για να προχωρήσεις όπως το γκολ που πέτυχε ο Σαρδινέρο και να μην πληρώνεις τα λάθη σου με της κραυγαλέες ευκαιρίες που βρήκε η Ομόνοια για να πετύχει κάποιο γκόλ.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι προκλήσεις για την Λεμεσιανή ομάδα μεγαλώνουν. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ανόρθωση και σίγουρα θέλει να συνεχίσει με νίκη. Η αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία είναι μεγάλη ωστόσο για να έχει συνέχεια θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της εντός αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα