Ντιμπάλα και στο -1 από την κορυφή η Ρόμα

Η Ρόμα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Εμπολι όμως με γκολ και ασίστ από τον Ντιμπάλα πέρασε με 1-2 από το Carlo Castellani και πλησίασε στον ένα βαθμό, Μίλαν, Νάπολι, Αταλάντα.

Οι Giallorossi μπήκαν δυνατά και μπορεί στο 7’ ο Ντιμπάλα να έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 17’ ο Αργεντινός βρήκε το παραθυράκι με εκπληκτικό τεχνικό σουτ εκτός περιοχής (0-1). Η Ρόμα ήταν το αφεντικό και παρά το δοκάρι του Σατριάνο με κεφαλιά στο 23’ θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει»

το ματς στο 30’ και το 31’ με τους Πελεγκρίνι και Τσελίκ αντίστοιχα, όμως αυτό δεν έγινε. Και αφού αυτό δεν έγινε, η ομάδα του Μουρίνιο τιμωρήθηκε, αφού σε ένα διάστημα που η Εμπολι έμοιαζε ακίνδυνη, κατάφερε να βρει γκολ. Στο 43’ ο Στογιάνοβιτς έκανε τη σέντρα για τον Μπαντινέλι και αυτός ακόμη πανέξυπνη κεφαλιά το 1-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου, οι Ρωμαίοι «άγγιξαν» το γκολ, όμως στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Παρίζι έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ιμπάνιες. Η ομάδα του Μουρίνιο στη συνέχεια είχε την κατοχή και μετέφερε το ματς στο μισό γήπεδο, όμως δεν είχε την τελική πάσα που θα κάνει τη ζημιά. Αυτή, πήγε να την κάνει στο 69’ ο Σατριάνο απλά πλάσαρε άουτ στο τετ-α-τετ από την πάσα του Ακπα Ακπρο. Δύο λεπτά μετά «χτύπησε» η Ρόμα.

Στο 71’ ο Ντιμπάλα πήρε στα δεξιά, συνέκλινε και έκανε τηλεκατευθυνόμενη σέντρα για τον Εϊμπραχαμ που τελείωσε τη φάση (1-2). Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι πήραν πέναλτι μετά την ανατροπή του Ιμπάνιες αλλά ο Λορέντζο Πελεγκρίνι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο. Στο 84’ η Εμπολι είχε δοκάρι με σουτ του Ακπα Ακπρο αλλά στο 87’ ο ίδιος αποβλήθηκε για δολοφονικό μαρκάρισμα στον Σμόλινγκ. Το 1-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε αφού Μποβέ και Μπελότι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα