Ντετέκτιβ με εμπειρία σε Γιακουμάκη & Άλεξ: Έχουμε πολλά να δούμε

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, πολύ γνωστός στο πανελλήνιο για τις σοβαρές υποθέσεις που χειρίστηκε. Ανάμεσα σε αυτές τις υποθέσεις είναι και η περίπτωση του Άλεξ, καθώς και του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισαν απ' άκρη σε άκρη Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κος

Τσούκαλης, ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι μέσα από τις δηλώσεις των αρμοδίων για τους φόνους στο Μιτσερό, εξάγει το συμπέρασμα ότι έχουν ακόμα πολλά να αποκαλυφθούν στη σχετική υπόθεση.

Θα πάει πάνω από ένα μήνα, για να έχουν τη δυνατότητα οι Αρχές να μιλήσουν ξεκάθαρα, όταν δηλαδή η υπόθεση θα είναι κοντά στην εξιχνίασή της, είπε.

«Αυτή η υπόθεση με έχει αφήσει άφωνο, παρά το ότι ασχολήθηκα και εδώ στην Ελλάδα με πολύ σοβαρές υποθέσεις, όπως αυτές του Άλεξ και του Γιακουμάκη», πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της Αστυνομίας, ο κος Τσούκαλης υπεραμύνθηκε των χειρισμών της Δύναμης, τονίζοντας ότι είναι άδικη η κριτική που ασκείται.

«Πολλές φορές σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις, πολλοί πολίτες θέλουν να φανούν χρήσιμοι. Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί οι πολίτες χωρίς να το θέλουν να παραπληροφορήσουν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα μέλη της να διερευνούν κάτι που δεν υφίσταται».

Παράλληλα, είπε ότι σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που κάποιος παραδέχεται κάποιο έγκλημα που δεν έχει διαπράξει.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα