Διαφορετικός ο τρόπος δεσίματος της Mary Rose με το 2ο πτώμα

Ο τρόπος με τον οποίο ήταν δεμένο το δεύτερο θύμα του 35χρονου στρατιωτικού, δεν προσομοίαζε με την Mary Rose, σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρουν ασφαλείς και έγκυρες πηγές, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεκροψία επί της δεύτερης σορού βρίσκεται σε εξέλιξη, στην παρουσία ανθρωπολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι που διενεργούν τις εξετάσεις επί της δεύτερης σορού, θα αποστείλουν τα ευρήματά τους για εργαστηριακό έλεγχο. Ως εκ τούτου, φως στα ακριβή

αίτια θανάτου αλλά και στην ταυτότητα του θύματος θα ρίξουν μόνο τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία νεκροτομής άρχισε από χθες, Μ. Δευτέρα, και διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα, καθώς δεν εντοπίστηκαν τα αίτια θανάτου.

Τη νεκροψία διενεργούν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Εξάλλου, άγνωστες πτυχές της ζωής, της δράσης και της προσωπικότητας του 35χρονου – που παραδέχθηκε ήδη δύο φόνους άτυχων γυναικών - φέρνει στο φως σήμερα το Sigmalive.

Ο 35χρονος, που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης», ως είναι γνωστόν είχε πολύ μεγάλο πάθος για τη φωτογραφία. Μάλιστα, είχε αρκετές διακρίσεις στον τομέα, ενώ διατηρούσε και προσωπικό πορτφόλιο.

Παράλληλα, ο 35χρονος παρέδιδε μαθήματα φωτογραφίας σε μαθητές διαφόρων ηλικιών. Το Sigmalive ήρθε σε επαφή με έναν από αυτούς τους μαθητές και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ψυχολογικής σύνθεσης του 35χρονου, καθώς και της προσωπικότητάς του.

Την ίδια ώρα, να σημειωθεί ότι μικραίνει η λίστα των ελλειπουσών γυναικών στην Κύπρο, μετά και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (22/4) μεταξύ όλων των ΤΑΕ παγκύπρια.

Παράλληλα, αμετανόητος, κυνικός και χωρίς ίχνος μεταμέλειας παρουσιάζεται ενώπιον των ανακριτών ο 35χρονος «Ορέστης», περιγράφοντας τα ειδεχθή εγκλήματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα