Ντέρμπι τριπλής παραλλαγής στο Τσίρειο, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ θέλουν πολύ το τρίποντο

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2-2 κόντρα στην ΕΝΠ, με τις απώλειες εκείνες να καθιστούν ακόμη πιο σημαντικό το σημερινό ντέρμπι και από πλευράς ψυχολογίας αλλά και από πλευράς βαθμολογίας. Ο Ντούσαν Κέρκεζ προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και

με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για να περιορίσει τα ατού των πρωταθλητών και να ‘’χτυπήσει’’ τις αδυναμίες τους, που σίγουρα θα μελέτησε με τους συνεργάτες του.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Λεμεσό με στόχο το τρίποντο για να κλείσει το 2019 με θετικό πρόσημο, να διατηρηθεί η ομάδα στα ψηλά πάρα τα τρία ματς που χρωστά και να ατενίσει με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Ο Λούκας Χατζηλούκας θα είναι και σε αυτή την αναμέτρηση στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, έχει προετοιμάσει και αυτός τους παίκτες του για το δύσκολο παιχνίδι που τους περιμένει, αφού τα ντέρμπι είναι ως γνωστό τριπλής παραλλαγής.

Εν κατακλείδι οι φίλοι των δύο ομάδων αλλά και οι ουδέτεροι ευελπιστούν πως θα δουν ένα καλό παιχνίδι, αφού και οι δύο μονομάχοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και αναμένεται πως θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα