Για την πρώτη του νίκη ο Τόσακ, για το τρίποντο και ο φορμαρισμένος Απόλλωνας

Η Πάφος υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ για την 14η αγωνιστική.

Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν στο πρώτο εντός έδρας ματς του νέου προπονητή να πάρουν το τρίποντο και μαζί με τον κόσμο τους να χαράξουν την πορεία για μια νέα αρχή. Ο κύριος Τόσακ μπήκε στα βαθιά άμεσα αφού ήταν στον πάγκο με την ΑΕΚ στην ‘’Αρένα’’, είχε όμως τώρα τον χρόνο να δουλέψει όσο το δυνατό καλύτερα με τους παίκτες του, να τους μάθει και να δώσει έτσι

τα πρώτα στίγματα της φιλοσοφίας του. Ξέρουν όλοι στην Πάφο πόσο δύσκολο θα είναι το σημερινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα όμως θα δώσουν το 100% για να επανέλθουν στις νίκες.

Από την άλλη ο ανεβασμένος Απόλλωνας, που είναι έργο Σωφρόνη Αυγουστή, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση και από ένα νικηφόρο σερί που θέλουν όλοι στο Κολόσσι να συνεχιστεί και να κλείσει το 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα ο στόχος δεν αλλάζει, ποιοτικές λύσεις υπάρχουν και όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα για να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με το τρίποντο. Η συγκέντρωση, η πειθαρχία και το πάθος θα κρίνουν το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα ξέρει και μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του ο Κύπριος κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα