Ντέρμπι τριπλής παραλλαγής στη Λεμεσό!

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Απόλλωνα ως τυπικά γηπεδούχος στο Τσίρειο (2/2) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα ντέρμπι της Λεμεσού που πάντα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι από αυτά που λέμε τριπλής παραλλαγής.

Από τη μια η ΑΕΛ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, παλεύει για να μπει στην εξάδα και μια επιτυχία σε ντέρμπι θα δώσει πολλά οφέλη στους γαλαζοκίτρινους πέρα βέβαια από το βαθμολογικό. Ο Κέρκεζ κατέστρωσε τα πλάνα

του χωρίς τον Γουήλερ καθώς ο τελευταίος πήγε στον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζει τους Τεϊσέιρα (κάρτες) και Γκοντάλ (τραυματίας). Ο Βόσνιος τεχνικός δούλεψε πολύ με τους παίκτες του τονίζοντας τους τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου ενώ γνωρίζουν όλοι πως τέτοιοι αγώνες κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και στο πόσο πολύ θέλεις το τρίποντο.

Από την άλλη ο Απόλλωνας, ο οποίος μετρά ένα απίστευτο σερί νικών (έχει να χάσει από τις 26/10 όταν ηττήθηκε από την ΑΕΛ για τον πρώτο γύρο), θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, να κερδίσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία και να κοιτάξει με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Όμως άπαντες στο Κολόσσι ξέρουν πως το εμπόδιο είναι ψηλό, η ΑΕΛ έχει και αυτή πολλές αρετές στο παιχνίδι της και όλα είναι ανοικτά. Αγωνιστικά εκτός είναι οι Μάρκοβιτς και Γιούστε. Η ψυχολογία είναι στο ζενίθ και ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειες των παικτών του Αυγουστή καθώς όλοι ξέρουν πως κάθε επιτυχία είναι σημαντική για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα