Ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής

Η Ομόνοια υποδέχεται την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (26/1) σε ένα ντέρμπι που διεξάγεται στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι σαφώς και είναι τριπλής παραλλαγής, διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο ομάδες με αρκετή ποιότητα και ο στόχος έχει κλειδώσει για τους δύο μονομάχους και αυτός δεν είναι άλλος από το τρίποντο.

Από τη μια οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ματς (Απόλλων και Πάφο) όπου δεν κατάφεραν να κερδίσουν και έτσι αυτό το στοιχείο κάνει το σημερινό ντέρμπι

ακόμη πιο σημαντικό. Η διαφορά από την Ανόρθωση είναι στους 4 πόντους αυτή τη στιγμή (με ματς περισσότερο οι πράσινοι) και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Θα κρίνει αρκετά όχι όμως τα πάντα αφού η συνέχεια είναι μεγάλη. Ο Μπεργκ και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το ματς, ξέρουν πως όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και περιμένουν πως και πως με την υποστήριξη του κόσμου τους να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Από την άλλη η Ανόρθωση πάει στο ΓΣΠ με στόχο το διπλό που θα εκτοξεύσει τη διαφορά στο +7 από τη σημερινή της αντίπαλο ενώ θα έχει και παιχνίδι στο χέρι. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η Κυρία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, όπως και η Ομόνοια βέβαια και το τεχνικό επιτελείο δούλεψε αρκετά τις προηγούμενες μέρες πάνω στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Αμμοχωστιανός σύλλογος θα έχει την έμπρακτη υποστήριξη του κόσμου του στο στάδιο της πρωτεύουσας και όλοι μαζί αισιοδοξούν πως θα πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι που σίγουρα θα έρθει μόνο αν οι παίκτες του Τιμούρ είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά.

Εν κατακλείδι πρόκειται να αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες του φετινού μαραθωνίου και αυτό αφήνει υποσχέσεις για ένα πολύ όμορφο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα