Συγκλονιστικό φινάλε, πήρε το τρόπαιο με γκολ στο 90+5!

Συγκλονιστικό φινάλε στον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, με την Μπράγκα να λυγίζει την Πόρτο με 1-0 με γκολ του Ρικάρντο Όρτα στο 90+5!

Οι «αρσεναλίστας» κατέκτησαν το συγκεκριμένο θεσμό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, ενώ έκαναν το «5 στα 5» με τον Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο!

Από την άλλη, συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους «δράκους» να αποτυγχάνουν στη διοργάνωση, καθώς δεν έχουν φτάσει ποτέ μέχρι την κούπα, ενώ ηττήθηκαν

σε τέταρτο τελικό!

Η «οικοδέσποινα» ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 5’ με τον Ρικάρντο Όρτα, ωστόσο η ομάδα του Κονσεϊσάο αντέδρασε και ισορρόπησε το ματς.

Στο 38’ μάλιστα, η Πόρτο «απάντησε» στα δοκάρια με τον Τικίνιο Σοάρες να σημαδεύει το οριζόντιο από κοντά κι ενώ στην αρχή της φάσης ο γκολκίπερ Ματέους νίκησε τον Κορόνα.

Στο 92’, η Μπράγκα είχε και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Ραούλ Σίλβα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, ήρθε ο Ρικάρντο Όρτα στο 90+5 να νικήσει από κοντά τον Ντιόγκο Κόστα και να χαρίσει το τρόπαιο στους «αρσεναλίστας» (1-0).

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα