Ντε Μπρούιν: «Δε φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα»

H δράση στους ομίλους του Champions League επιστρέφει με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής. Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά το ματς στο «Καμπ Νου» με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν δήλωσε πως οι «πολίτες» πηγαίνουν στη Βαρκελόνη χωρίς άγχος, έχοντας εμπιστοσύνη στο πλάνο

που θα ακολουθήσει ο προπονητής τους:

«Ο προπονητής μας έχει τις δικές του ιδέες. Δεν ξέρουμε ποιες είναι αυτές αλλά μπορεί να είναι πολύ καλές. Δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Με την Έβερτον δεν παίξαμε τόσο άσχημα, απλώς δεν σκοράραμε περισσότερο από όσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε», τόνισε ο Βέλγος διεθνής μέσος, ο οποίος ξεπέρασε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και αγωνίστηκε στο ματς του Σαββάτου με την Εβερτον και θα είναι στην αρχική ενδεκάδα στην έδρα της Μπαρτσελόνα:

«Ήμουν έτοιμος και ήθελα να παίξω, είχα μπει σε προπονήσεις ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν περίμενα να αγωνιστώ επειδή ο προπονητής πάντα αλλάζει τους παίκτες, αυτός είναι ο τρόπος του με τον κάθε παίκτη. Ασχέτως του αν θα ξεκινούσα ως βασικός, για μένα ήταν σημαντικό πως ξαναβρίσκω τη φόρμα μου και ελπίζω αυτό να φανεί στο δύσκολο ματς της Βαρκελόνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα