Νομικά μέτρα από την Helector για ΧΥΤΑ Πάφου

Σε λήψη όλων των ενδεικνυόμενων νομικών μέτρων για διεκδίκηση νόμιμων δικαιωμάτων προχωρεί η εταιρεία Helector, σύμφωνα με ανακοίνωση τύπου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ηλέκτωρ Κύπρου τερματίζει την σύμβαση Πράσινων σημείων Πάφου
Λευκωσία, Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 - Σε απάντηση δημοσιευμάτων που αναφέρονται στον τερματισμό από το Συμβούλιο ΧΥΤΑ Πάφου της Σύμβασης με την εταιρεία

μας για τα πράσινα σημεία, η εταιρεία ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Η εταιρεία, με απαντητική επιστολή του δικηγόρου της, απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Συμβουλίου του ΧΥΤΑ Πάφου και τον τερματισμό της Σύμβασης από αυτό ως παράνομο, αντισυμβατικό και καταχρηστικό.

2. Προχωρεί, από μεριάς της, σε τερματισμό της Σύμβασης λόγω παρατεταμένης αδυναμίας εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων του Συμβουλίου ΧΥΤΑ Πάφου (αθέτηση καταβολής δεδουλευμένων από το Συμβούλιο ΧΥΤΑ Πάφου για πάνω από 20 μήνες με το οφειλόμενο ποσό να υπερβαίνει τις € 600 χιλιάδες πλέον ΦΠΑ) με χρόνο ειδοποίησης 30 ημερών.

3. Η εταιρεία θα προβεί στη λήψη όλων των ενδεικνυόμενων νομικών μέτρων για διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων της και, κατά πάγια τακτική της, θεωρεί ότι το μόνο forum για την επίλυση των διαφορών αυτών είναι τα αρμόδια Δικαστήρια και όχι τα Μ.Μ.Ε. εν είδει λαϊκών δικαστηρίων.

Δείτε εδώ σχετικά: Ο ΧΥΤΑ Πάφου τερματίζει τη σύμβαση με την Helector

Keywords
Τυχαία Θέματα