Νοκ-άουτ για αρκετές εβδομάδες ο Γκαρνάτσο

Ο τραυματισμός του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο ματς με την Σαουθάμπτον αποδείχτηκε σοβαρός, με τον Αργεντινό εξτρέμ να τίθεται νοκ-άουτ από τις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αρκετές εβδομάδες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έχει κάνει φέτος εντυπωσιακό "ξεπέταγμα" με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμβάλλοντας με σημαντικά γκολ στην παραγωγικότητά της, όμως ένας τραυματισμός έρχεται να του κόψει τη φορά.

Αυτός έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του εντός

έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Σαουθάμπτον την περασμένη Κυριακή (12/03), με τον 18χρονο Αργεντινό εξτρέμ να χτυπάει στον αστράγαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως θα χρειαστεί να μείνει για μερικές εβδομάδες (όχι περισσότερο από μήνα) εκτός γηπέδων.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα χάσει την ρεβάνς με την Μπέτις για τους "16" του Europa League (επικράτησαν με 4-1 οι κόκκινοι διάβολοι στο πρώτο παιχνίδι) και το εντός έδρας προημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Φούλαμ, ενώ θα είναι απόντας και από τα προσεχή ματς της εθνικής Αργεντινής, έχοντας δεχτεί πρόσφατα την πρώτη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από τον Λιονέλ Σκαλόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νοκ#45άουτ, Γκαρνάτσο,nok#45aout, gkarnatso