Νικόλας:«Κάποιοι δεν πάτησαν στα συλλογικά εδώ και 5 χρόνια»-Τι είπε για ΔΗΠΑ

Στο Ράδιο Πρώτο και στην Πρώτη Εκπομπή μίλησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, στον απόηχο της χθεσινής «βόμβας» με την παραίτηση των 5.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξέφρασε τη θλίψη που τα πέντε πρώην στελέχη επέλεξαν να βάλουν τις δικές τους προσωπικές ατζέντες πάνω από το κόμμα και να προδώσουν τον κόσμο που τους στήριζε τόσα χρόνια.

«Επέλεξαν να προβούν σε αποστασία την ώρα που έχουμε τουρκικά πολεμικά πλοία στην ΑΟΖ μας. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε εκλογές

στην Αγλαντζιά, η επιλογή αυτή καταμαρτυρεί ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Συνεχίζεται η ίδια προσπάθεια διάσπασης του κόμματος που συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια», είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

Διαβάστε εδώ: Παπαδόπουλος για παραιτηθέντες:Συνεργάζονται με τρίτους για να πλήξουν το ΔΗΚΟ

Αναφορικά με τις μη δημοκρατικές διαδικασίες που του καταλογίζουν, ο κ.Παπαδόπουλος είπε ότι αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. «Είναι ύψιστη υποκρισία να προβάλλεται αυτό από κάποιους που δεν πάτησαν στα συλλογικά όργανα του κόμματος τα τελευταία 5 χρόνια. Ζούμε την τρίτη φάση που άρχισε στις βουλευτικές του 2016.

Το ΔΗΚΟ παρά τις προσπάθειες διάσπασης διατήρησε τα ποσοστά του, όπως και στις προεδρικές και στις ευρωεκλογές. Όχι μόνο διατηρήσαμε τα ποσοστά μας, αλλά τα αυξήσαμε».

«Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα τους απαντήσει στην κάλπη και αύριο την Κυριακή και σ’ όλες τις διαδικασίες», υπογράμμισε.
Αναφορικά με την συνεργασία με ΑΚΕΛ, επανέλαβε ότι αυτά είναι προφάσεις για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Διερωτήθηκε ποιος στηρίζει την ΔΗΠΑ, αν δεν είναι γνωστό ποιος είναι πίσω από την ΔΗΠΑ, ενώ διερωτήθηκε επίσης γιατί έχει περισσότερα στελέχη (σ.σ η ΔΗΠΑ) σε κυβερνητικούς οργανισμούς από άλλο κόμμα.

Το ΔΗΚΟ δικαιώνεται καθημερινά στις θέσεις του. αυτό που ενοχλεί είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος του κόμματος αυτό θέλουν να εξαλείψουν. Ο περήφανος κόσμος του κόμματος θα υπερασπιστεί την ιστορία του κόμματος. Τόνισε ότι είναι σημαίνουσας σημασίας η χρονική στιγμή της «αποστασίας». 

Σχετικά με την ανακοίνωση της νεολαίας του ΔΗΚΟ ο κ.Παπαδόπουλος είπε ότι δεύτερη ανακοίνωση της νεολαίας είπε ότι στηρίζει την ηγεσία του κόμματος. Το ΔΗΚΟ αντιμετωπίζει συνεχιζόμενη προσπάθεια διάσπασης, είπε ο κ.Παπαδόπουλος. Είπε μάλιστα ότι «αυτή η προσπάθεια διάσπασης θα αποτύχει».

Κληθείς να απαντήσει για το αν θα είναι ανοικτές οι πόρτες για «άσωτους υιούς», ο κ.Παπαδόπουλος είπε ότι «μπροστά μας αυτή την στιγμή έχουμε μια προδοσία για να εξυπηρετηθούν σκοποί άλλων. Αυτών που θέλουν διαχρονικά να μας υπονομεύσουν», είπε.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα