Νικολακόπουλος: «Κάθε χρόνο δείχνει καλύτερος ο Απόλλων»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, μίλησε στο BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολιάσε την κλήρωση με τον Απόλλων Λεμεσού αν προκριθούν οι ερυθρόλευκοι από την Μακάμπι Χάιφα.


Αναλυτικά:

«Με τους πιθανούς αντιπάλους που υπήρχαν, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν μία κακή επιλογή. Κυρίως με την έννοια, ότι δεν είναι μία από τις ομάδες της Κύπρου που έχουν παράδοση στα Κύπελλα της Ευρώπης

ή έχουν δυσκολέψει τις ελληνικές ομάδες. Παρόλα αυτά, είναι μία πολύ καλή ομάδα, από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά. Κάθε χρόνο δείχνει καλύτερος ο Απόλλων, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να περάσεις τέτοιους αντιπάλους».

«Για τον Ολυμπιακό, εκείνο που προέχει είναι να περάσει τη Μακάμπι. Μία πρόκριση μπορεί να του δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα, ενώ περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθεί και μεταγραφικά. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολος για τον Ολυμπιακό που έχει μία παράδοση με τις κυπριακές ομάδες και είναι στο 50/50».

Keywords
Τυχαία Θέματα