Νίκησε Μπερετίνι και τώρα Τζόκοβιτς για Φέντερερ

Ο Φέντερερ κέρδισε με 2-0 σετ τον Μπερετίνι και θα τα παίξει όλα για όλα την Πέμπτη με τον Τζόκοβιτς.

Την πρώτη του νίκη στο ATP Finals στην 17η συμμετοχή του στο τουρνουά πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης ο Ρότζερ  Φέντερερ

Ο Ελβετός με τους περισσότερους (6) τίτλους στο τουρνουά κέρδισε στην 2η ημέρα του ομίλου του με 7-6 (2), 6-3 τον Ματέο Μπερετίνι

και θα παίξει την πρόκριση την Πέμπτη στον 3ο και τελευταίο αγώνα του με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1.18. Ο Φέντερερ είχε 9-7 άσους, 17-29 αβίαστα λάθη, 25-23 winners. Έφτασε σε 2/4 μπρέικ ενώ ο αντίπαλος του είχε 0/3 μπρέικ ποιντ. 

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ και οι δυο κράτησαν το σερβίς τους για να φτάσουμε έως το 12ο γκέιμ. Εκεί, ο Φέντερερ είχε το πρώτο μπρέικ ποιντ του αγώνα και συνάμα και σετ πόιντ αλλά ο Μπερετίνι το έσβησε, για να οδηγηθούμε στο τάι μπρέικ. 

Εκεί ο Ελβετός με 7-2 δεν άφησε περιθώρια στον Ιταλό και προηγήθηκε με 1-0 σετ.

Το 2ο αρχίζει με μπρέικ του Φέντερερ (1-0) και θα φτάσει στο 2-0. Ο Μπερετίνι θα κερδίσει το 3ο γκέιμ και το 5ο γκέιμ και θα μειώσει σε 3-2. 

O Ιταλός θα μειώσει εκ νέου σε 4-3. Το 8ο γκέιμ ήταν συγκλονιστικό. Ο Μπερετίνι θα φτάσει 3 φορές σε μπρέικ πόιντ αλλά ο Ελβετός δεν θα του επιτρέψει να πετύχει μπρέικ και μετά από μεγάλη μάχη με πολλές ισοπαλίες, με άσο θα φτάσει στο 5-3. 

Στο 9ο, ο Φέντερερ θα φτάσει σε διπλό ματς πόιντ, ο Ιταλός θα "σβήσει" το πρώτο αλλά θα "φάει" μπρέικ και θα χάσει το σετ με 6-3. 

Από: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα