ΕΔΕΚ: Στέλνουν στο Πειθαρχικό τον Παπαδάκη

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για αντικομματική δράση παραπέμπεται ο ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, Δημήτρης Παπαδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, κατά την ψεσινή (11/11) συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος και μετά από σχετική επιστολή του προέδρου, Μαρίνου Σιζόπουλου, λήφθηκε η απόφαση για διορισμό ερευνώντα λειτουργού.

Τον ρόλο αυτό, όπως πληροφορούμαστε,

ανέλαβε ο βουλευτής του κόμματος, Κωστής Ευσταθίου. Εάν ο κ. Ευσταθίου καταλήξει ότι στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες για αντικομματική δράση, τότε βάσει καταστατικού θα εισηγηθεί την παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο με την σειρά του θα προτείνει προς το Πολιτικό Γραφείο την ανάλογη ποινή. 

Μια εκ των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει να κάνει με την καταβολή μέρος του μισθού του προς το κόμμα, καθώς επίσης κι άλλες δεσμεύσεις τις οποίες φέρεται να έχει αθετήσει, όπως υποστηρίζει η ηγεσία του κινήματος.

"Είναι εσωτερικές διαδικασίες και δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση", ανέφεραν επίσημες πηγές από την ΕΔΕΚ, όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν την σχετική είδηση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Sigmalive, επιχείρησε να μιλήσει και με τον κ. Παπαδάκη, για να προβεί σε κάποιο σχόλιο επί του θέματος χωρίς αυτό μέχρι στιγμής να γίνει κατορθωτό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα