Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Εθνικό επί της ΑΕΛ

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι ο Εθνικός Άχνας κατάφερε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ να πάρει τη νίκη και να φτάσει τις δυο μέσα στην φετινή χρονιά, έναντι καμίας των γαλαζοκιτρίνων. Στα άλλα δυο παιχνίδια είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες. Η προσφυγική ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 18ο λεπτό με τον Βάλντο. Για την ΑΕΛ ισοφάρισε προσωρινά στο 77ο λεπτό ο Σαρδινέρο ενώ την νίκη στην προσφυγική

ομάδα χάρισε στο 90+3 o Χάτζιαρος.

Με το σημερινό του τρίποντο ο Εθνικός ανέβηκε στους 35 βαθμούς ένα βαθμό λιγότερο από την πρώτη στον Β’ όμιλο ομάδα της ΑΕΛ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου προσπάθησε σήμερα να περάσει το πλάνο τους στους ποδοσφαιριστές ενόψει του μεγάλο τελικού κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ωστόσο σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν το πλάνο του.

Ο Κύπριος τεχνικός θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα ενόψει του μεγάλου τελικού κυπέλλου αφού θα πρέπει οι παίκτες να ανεβάσουν τους ρυθμούς τους για το μεγάλο ραντεβού. Σήμερα ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκαν οι βασικοί ποδοσφαιριστές αφού σε καμία περίπτωση ο Κύπριος τεχνικός δεν θα ήθελε να έχει προβλήματα για τον μεγάλο τελικό.

Αποχωρήσαν τραυματίες οι Σιέλης και Ταγμπατζούμι
Τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στους Σιέλη και Ταγκμπατζούμι. Οι δυο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τραυματίες από τον σημερινό αγώνα και θα περάσουν αύριο από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ευχή όλων στην ΑΕΛ είναι οι δυο ποδοσφαιριστές να μην αντιμετωπίζουν κάτι το σοβαρό και να τεθούν όσο πιο σύντομα γίνεται στη διάθεση του προπονητής τους για τον μεγάλο τελικό.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Ελευθερίου, Σαμπού, Σιέλης (46' Ετμάρ), Καρλίτος, Σακέτι, Ντιαλό, Μπεμπέ, Σαρδινέρο, Σέμα, Ταγκμπατζούμι (62΄ Οχένε).

Εθνικός: Λοΐζου, Φραγκέσκου, Μαμαντού, Ατάντα, Χριστοφή, Στόλερ, Πράγκερ, Ζουνίνιο, Ίμπσον, Βάλντο, Μπέλφορτ.

Διαιτητής: Κώστας Νικολάου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χριστάκης Σπανός
Β' Βοηθός Διαιτητής: Σταύρος Πέλεκης
Τέταρτος Διαιτητής: Μάριος Ιωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα