32 αγ.: Hττα για την Μπάγερν νίκη για Ντόρτμουντ (βιντεο)

Μπορεί να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως τα σύννεφα έχουν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από το στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου.

Λίγες μόλις ημέρας μετά την ήττα με 3-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League και τις εντάσεις που δημιούργησε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Στο 13ο λεπτό του αγώνα του "Αλιάνζ Αρίνα",

ο Στέτζεμαν ανατράπηκε από τον Ρέινα μέσα στην περιοχή, με τον Ισπανό κίπερ να αποβάλλεται και τον Νόιερ να περνά στο γήπεδο στη θέση του Λαμ. στόσο ο Βερχάεγκ που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και παρέμεινε το 0-0.

Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή, όμως δεν έδειχναν ιδιαίτερη διάθεση στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με την Άουγκσμπουργκ η οποία έψαχνε το τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Τελικά στο 71' οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" το γήπεδο με τον πρώην παίκτη του Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ με τακουνάκι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με την Άουγκσμπουργκ να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ήδη τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπάγερν για χάρη της Σίτι έχουν κάνει την εμφάνισή τους...

Μια παρένθεση ήταν για την Ντόρτμουντ η ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Κλοπ έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρηση κόντρα στη Χέρτα ότι θέλει τους τρεις βαθμούς για να κυνηγήσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και τελικά τα κατάφερε. Μόλις στο 9ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχιταριάν, ο Σούμποτιτς σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής
Παρασκευή 8 Μαΐου
Αμβούργο - Φράιμπουργκ 1-1
Σάββατο 9 Μαΐου
16:30 Αννόβερο - Βέρντερ Βρέμης 1-1
16:30 Γκλάντμπαχ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-0
16:30 Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ 0-1
16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Χέρτα Βερολίνου 2-0
16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ 3-1
19:30 Στουτγκάρδη - Μάιντζ

Κυριακή 10 Μαΐου
16:30 Πάντερμπορν - Βόλφσμπουργκ
18:30 Κολωνία - Σάλκε

Keywords
Τυχαία Θέματα