Νίκη για τους ίδιους λόγους

Το μουδιασμένα ξεκίνημα και οι απρόσμενες απώλειες άφησαν την Ομόνοια και τον Απόλλωνα πέντε και τρεις βαθμούς αντίστοιχα πίσω από την κορυφή.

Ο ηττημένος του αυριανού ντέρμπι θα οπισθοχωρήσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, όμως, καμία από τις δυο ομάδες δεν σκέφτεται το προαναφερθέν. Θέλουν να κερδίσουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο και να αποκτήσουν την απαραίτητη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Ο ηττημένος δεν χάνεται αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του μαραθωνίου, εντούτοις θα κάνει τη ζωή του δύσκολη.

Τέτοια ντέρμπι τα κερδίζει η ομάδα που τα θέλει περισσότερο και ως εκ τούτου

οι δυο μονομάχοι θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα συστατικά. Το πάθος, η συγκέντρωση, η θέληση η αποτελεσματικότητα ακόμα και η τύχη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Η Ομόνοια θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το ΓΣΠ και να πανηγυρίσει τη νίκη με τον πράσινο λαό, ο οποίος για ακόμα μια φορά αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα, μετά τη νίκη κόντρα στην Αγία Νάπα στοχεύουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, αυτή τη φορά σε ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα με παρόμοιους στόχους.

Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη να θέση να μετρά επιστροφές, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα δώσει φανέλα βασικού σε Μαργκάσα και Γκουλόν.

Από την άλλη ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λευκωσία για το τρίποντο. Η επιβλητική νίκη απέναντι στον Εθνικό λειτούργησε ευεργετικά στις τάξεις της ομάδας που θα έρθει στη Λευκωσία με την κατάλληλη ψυχολογία.
Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ θα συνοδεύονται και από τους φίλους των γαλάζιων, οι οποίοι θα επιδιώξουν να κερδίσουν τη μάχη της κερκίδας και να σπρώξουν την ομάδα στο πολυπόθητο διπλό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, όμως, αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γκιέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα