Νίκη για την Ρεάλ με Μπενζεμά και Κρόος

Η Ρεάλ νίκησε εύκολα 2-0 την Βαλένθια στην Μαδρίτη, με τα γκολ των Μπενζεμά, Κρόος και παρέμεινε με δύο ματς περισσότερα στο -5 από την Ατλέτικο.

Ρεάλ δεν συνάντησε αντίσταση το απόγευμα της Κυριακής (14/2) από την Βαλένθια στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο.Η ομάδα της Μαδρίτης νίκησε 2-0 τις νυχτερίδες με τα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Τόνι Κρόος στο πρώτο μέρος, έτσι παρέμεινε στο -5 (έχουσα
όμως δύο ματς περισσότερα) από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Οι μερένγκες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν ν' ανοίξουν το σκορ, στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία. Ο Καρίμ Μπενζεμά με ωραίο πλασέ με το δεξί νίκησε τον Χάουμε Ντομένεκ και έβαλε μπροστά την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Οι νυχτερίδες, από την άλλη, κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα και ακόμη κι όταν είχαν την μπάλα - όταν δηλαδή τους την άφησε η Ρεάλ - δεν ήξεραν τι να την κάνουν.

Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, κυκλοφορούσαν εξαιρετικά την μπάλα και κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Κρόος, με ωραίο σουτ με το δεξί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 42ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα