Νίκη εξάδας για Εθνικό επί του Οθέλλου (video)

Με πρωταγωνιστή της τελευταίας στιγμής τον Αμεσάν ο Εθνικός Άχνας κέρδισε σήμερα τον Οθέλλο Αθηένου με 1-2 μέσα στο Παπαδόπουλος. Πλέον η προσφυγική ομάδα έπιασε την Ανόρθωση στην 6η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς με την ομάδα της Αμμοχώστου να αγωνίζεται αύριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Σακκά προηγήθηκε στο σκορ στο 54’ λεπτό με τον Γκιργκαλασβίλι ωστόσο η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη μέσα σε τρια

λεπτά έκανε την ολική ανατροπή. Αρχικά ο Πίντο στο 60 λεπτό έφερε τον αγώνα στα ίσια και στο 63 λεπτό ο Αμεσάν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και ο Εθνικός Άχνας πέτυχε μια σπουδαία νίκη η οποία τον φέρνει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ: Τζιακουρής, Παναγιώτου (67΄ Ευθυμίου), Ουλίσε, Μενέντες, Νιέμπλας, Πουτζιουρής, Χμαλάτζε, Γκριγκαλασβίλι, Τιάγκο, Χατζηγιαννακού, Βέρα.EΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Κουντούλ, Έβερτον, Φραγκέσκου, Ατάντα, Ταλ, Πιντσέλι, Ίμπσον, Βάλντο, Ζουνίνιο (59΄ Αμεσάν), Πράκερ (60΄ Πίντο), Στόλερ.Κίτρινες Κάρτες: Βέρα (4η)- Πιντσέλι (4η).Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Ανδρέα Ανδρέου, ενώ τέταρτος ο Σάββας Ζαφείρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα