Χριστούγεννα στην κορυφή 2-5 την Αγία Νάπα (video&photos)

Σε ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-5 επί της Αγίας Νάπας και έπιασε στην κορυφή τον ΑΠΟΕΛ με 31 βαθμούς.

Τα γκολ για την ομάδα του Ιοάν Αντόνε πέτυχαν Στογιάνοβιτς, Γκιέ-Γκιέ, Αντράντε, Γκουγίον και Παπουλής ενώ για την Αγία Νάπα σκόραραν οι Γεωργίου και Μάρτσιεφ. Οι γαλάζιοι τα χρειάστηκαν μέχρι να φτάσουν στη νίκη αφού το 0-3 το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, αρχές της επανάληψης και μέσα σε

2 λεπτά η Αγία Νάπα μείωσε σε 2-3.Ωστόσο Γκουγίον και Παπουλής μέσα σε δυο λεπτά πήραν και πάλι τις καρδίες των φίλων της ομάδας αλλά και της τεχνικής ηγεσίας στις θέσεις τους αφού επανάφεραν την διαφορά στα τρια γκολ.Η Αγία Νάπα στις αρχές στης επανάληψης το πίστεψε για μια στιγμή πως μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα, ωστόσο τα αμυντικά κενά έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε να πετύχουν ακόμη δυο τέρματα και να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως το τελικό 2-5 διαμόρφωσαν επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αγία Νάπα και Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα