ΓΓ ΑΚΕΛ για νέους Υπουργούς: Προφανές ότι ο ΠτΔ επιμένει σε κάποια πρόσωπα

Ας μην πούμε πολλά λόγια, θα τους κρίνουμε από το ρόλο που θα επιτελέσουν, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μιλώντας για τους νέους Υπουργούς στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο». 

Κληθείς να σχολιάσει εάν με την επιλογή του ο Πρόεδρος επιχείρησε την αποκατάσταση ισορροπιών,  ο κ. Κυπριανού ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν θα μπω σε αυτή τη λογική, δεν θέλω να αδικήσω κανένα. Είναι  προφανές ότι ο Πρόεδρος επιμένει σε κάποια

πρόσωπα για τους δικούς του λογούς, δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο». 

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, σημείωσε πως η Κυβέρνηση έχει αναλωθεί σε μια επικοινωνιακή εκστρατεία για να περάσει τα «ανθρωποφοβικά της μηνύματα» στην κοινωνία. 

Έχω παρακολουθήσει και από τη δημοσιά τηλεόραση ρεπορτάζ για να αναδείξουν τα αρνητικά από την παρουσία ξένων στην Κύπρο, είπε. 

Τόνισε ότι ουδέποτε το ΑΚΕΛ μίλησε για ανοικτά σύνορα ενώ σημείωσε πως το κόμμα έθεσε έντονα στην ΕΕ το θέμα της ισότιμης κατανομής προσφύγων και δεν βρήκε συμπαράσταση από τον ΔΗΣΥ. 

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και αλίμονο αν εμείς οι κύπριοι χάσουμε την ανθρωπιά μας, ανέφερε.

Ανέφερε πως βλέπουμε τα παιδιά να πνίγονται στη Μεσόγειο και χύνουμε κροκοδείλια δάκρυα, αλλά όταν έρθουν στην Κύπρο τα βάζουμε πίσω από συρματοπλέγματα. 

Κληθείς να σχολιάσει εάν θεωρεί πως υπάρχει πρόβλημα στην Κύπρο με τη μετανάστευση, ανέφερε πως δεν είναι πρόβλημα οργανωμένου σχεδίου από την Τουρκία, είναι φυσικό να υπάρχει πρόβλημα καθώς είμαστε σε μια πολύ ταραγμένη περιοχή, είπε. 

Όποτε γίνει φόνος και αναμιγνύεται ένας αλλοδαπός σε αυτόν, ξεσπούμε, από τα ΜΜΕ  μέχρι τα πολικά κόμματα, η κοινωνία ολόκληρη αναστατώνεται. Ξεχνούμε ποιος σκότωσε τις 7 αλλοδαπές; διερωτήθηκε.  

Keywords
Τυχαία Θέματα