Η Αταλάντα πήρε το αήττητο της Λάτσιο κι έστειλε τον τίτλο στο Τορίνο!

Η Αταλάντα έκανε «δώρο» το πρωτάθλημα στην Γιουβέντους, μιας και ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Λάτσιο, έκανε μία επική ανατροπή και επικράτησε με 3-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους «λατσιάλι», που προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ντε Ρουν στο έκτο λεπτό, ενώ στο 11ο ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έκανε το 0-2, δείχνοντας ότι οι τρεις βαθμοί θα ήταν δικοί τους. Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον... ξενοδόχο. Η Αταλάντα άργησε μεν αλλά αντέδρασε, μειώνοντας με 1-2 με τον Γκόσενς, δείχνοντας ότι το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν... επικό.

Και έτσι ήταν

μιας και η ομάδα του Μπέγκαμο έκανε την ανατροπή της χρονιάς. Αρχικά ο Μαλινόφσκι ισοφάρισε σε 2-2 στο 66ο λεπτό ενώ ο Παλομίνο έδωσε την... χαριστική βολή στο 80ο λεπτό, με την Λάτσιο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Με την νίκη αυτή η Αταλάντα παρέμεινε στην 4η θέση με 54 βαθμούς, έξι περισσότερους από την 5η Ρόμα, ενώ η Λάτσιο έχασε πολύτιμο έδαφος μένοντας στους 62 βαθμούς, τέσσερις κάτω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Για τους Ρωμαίους ήταν η πρώτη ήττα μετά από 21 αγωνιστικές!

Keywords
Τυχαία Θέματα