ΓΓ ΑΚΕΛ: Ευχαριστίες σε Τουρκοκυπρίους – Πετύχαμε στόχους μας

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες που βοήθησαν το ΑΚΕΛ να επιτύχει τους στόχους, να εκλέξει δηλαδή δυο ευρωβουλευτές και να αυξήσει τη δύναμή του, απηύθυνε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σε δηλώσεις του από την Εζεκία Παπαϊωάννου.

«Θα ήμασταν πολύ ευτυχέστεροι, αν το καλό εκλογικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ, θα συνοδευόταν και με υψηλότερη προσέλευση». Ικανοποίηση εξέφρασε που οι ψηφοφόροι έφραξαν τον

δρόμο της ακροδεξιάς προς το ευρωκοινοβούλιο. Εξέφρασε, όμως, ανησυχία για τα αυξημένα ποσοστά.

Ευχαριστίες εξέφρασε και προς τους Τ/κ που δικαίωσαν την απόφαση για δικοινοτικό ψηφοδέλτιο. «Σε αυτό το κεφάλαιο που άνοιξε, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, μαζί με τους Τ/Κ. Ο δικοινοτικός χαρακτήρας του ψηφοδελτίου πολεμήθηκε και από τις δυο πλευρές. Ο ΔΗΣΥ έσπειρε την καχυποψία έναντι των Τ/κ. Αντέξαμε στη μαύρη προπαγάνδα. Ο ΔΗΣΥ καλείται να βγάλει συμπεράσματα από την υποχώρηση της τάξης των 10% από τις προηγούμενες εκλογές».

Μεγάλο ευχαριστώ έστειλε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ στους φίλους και υποστηρικτές του κόμματος. Η εκλογική άνοδος που σημείωσε σήμερα το ΑΚΕΛ σε σχέση και με προηγούμενες εκλογές και ευρωεκλογές, επιβραβεύει τη συνέπειά του. Υποσχόμαστε ότι θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη.

«Περάσαμε δύσκολη περίοδο, είχαμε μια συνεχή καθοδική πορεία που αναχαιτίστηκε. Στις τελευταίες εκλογές το ΑΚΕΛ επιβεβαιώθηκε ως η μεγάλη δύναμη της αντιπολίτευσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα