Α. Νεοφύτου: Είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη του ΔΗΣΥ από το 2013

Το αποτέλεσμα εκπληρώνει τοn στόχο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, καθώς ο ΔΗΣΥ παρέμεινε πρώτη δύναμη στην κυπριακή πολιτική σκηνή, ενώ διατήρησε παράλληλα και τις δυο έδρες.

Εκεί ανήκουμε και εκεί θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες για την Κύπρο και μια καλύτερη Ευρώπη, σημείωσε.

Ο στόχος μας δεν ήταν εύκολος, δήλωσε, αλλά επιτεύχθηκε απέναντι σε μια πρωτοφανή ομοβροντία μηδενισμού, όπως ανέφερε.

«Είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη από το

2013», τόνισε. Εξήγησε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει παράδειγμα πολιτικού κόμματος στην Ευρώπη να παραμένει πρώτη δύναμη έχοντας αντιμετωπίσει αυτά που πέρασε ο τόπος.

Ο κ. Νεοφύτου, αναφέρθηκε και στο ΕΛΑΜ χωρίς να το κατονομάζει, λέγοντας ότι η άνοδος του ακροδεξιού κόμματος, ακόμα κι αν δεν εκλέξει ευρωβουλευτή, πρέπει να προβληματίσει και να εντοπιστούν τα αίτια που τον εκτρέφουν.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ πρόσθεσε ότι θα αναλύσουν με σοβαρότητα το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ προτεραιότητα παραμένουν οι μεταρρυθμίσεις.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και στη σημερινή συμμετοχή των Τ/κ στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αναγνώρισης της Κυπριακής Δημοκρατίας και παραγνώρισης του ψευδοκράτους.

Ο κ. Νεοφύτου έκανε λόγο για ανάγκη εθνικής συνεννόησης εν όψει του Κυπριακού και των τουρκικών προκλήσεων.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο του ΔΗΣΥ, τα στελέχη, τα μέλη, την κοινωνία των πολιτών, την κυβέρνηση και τους συντελεστές των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα