Νετανιάχου: «Αυτή είναι η πατρίδα μας από την εποχή του Αβραάμ του Πατριάρχη»

«Δεν είμαστε κατακτητές σε μια ξένη γη. Αυτή είναι η πατρίδα μας από την εποχή του Αβραάμ του Πατριάρχη που ήρθε εδώ πριν 3,500 χρόνια. Η λέξη "Ιουδαίος" προέρχεται από το "Ιουδαία"», είπε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ σε συνάντησή του με φιλοϊσραηλινούς Ευαγγελιστές βουλευτές από 25 χώρες.

Όπως αναφέρει η «Jerusalem Post», ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ δέχθηκε την αντιπροσωπεία της «Israel Allies Foundation» (IAF) στο γραφείο του λέγοντας πως «υπάρχουν δύο είδη φιλίας: η φιλία που βασίζεται σε αξίες και η φιλία που βασίζεται σε συμφέροντα. Κάποτε

αλληλοεπικαλύπτονται». Πρόσθεσε πώς όταν το Ισραήλ δέχεται επιθέσεις, αυτοί γνωρίζουν την αλήθεια.

Η αντιπροσωπεία βρέθηκε στο Ισραήλ για το τριήμερο ετήσιο συνέδριό της IAF. Παρέδωσε στον Νετανιάχου υπογεγραμμένο ψήφισμα κατά του «μποϋκοτάζ κατά του ιουδαϊκού λαού» εν σχέσει με την πρόσφατη απόφαση από το Δικαστήριο της Ε.Ε. για τη σήμανση των προϊόντων που προέρχονται από τους εβραϊκούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη και τα Υψώματα Γκολάν. 

Η οργάνωση συνεργάζεται με το αμερικανικό Κογκρέσο και με κοινοβούλια χωρών σε όλον τον κόσμο για κινητοποίηση της στήριξης προς το Ισραήλ, «προωθεί φιλοϊσραηλινές νομοθεσίες και αντιμετωπίζει αντισιωνιστικά ή αντισημιτικά νομοσχέδια». 

Keywords
Τυχαία Θέματα