Νεοφυτίδης: «Με βάση τη δήλωση Πετεβίνου πού είναι η ζημιά σε ύψος 92%;»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου για τη ροή χρήματος από την κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΑΠΟΕΛ (Cablenet) την περίοδο αναστολής της δράσης ο Σπύρος Νεοφυτίδης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις του προϊσταμένου επικοινωνίας των «γαλαζοκιτρίνων» επιβεβαιώνουν

την πρόσφατη θέση του Συνδέσμου των παικτών, ο οποίος αμφισβητεί τη ζημία που διατείνονται ότι έχουν τα σωματεία και δη στο ύψος που πρότειναν στους ποδοσφαιριστές του να μειώσουν τις αποδοχές τους.

Αναλυτικά:

«Ο φίλος Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε πριν λίγο στον Super Sport FM “Ο δικός μας τηλεοπτικός παροχέας, ενημέρωσε ότι δεν θα πληρώσει τις δόσεις όσο δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Άρα δεν θα πληρωθεί ο Μάρτιος και ο Απρίλιος, κάτι που σημαίνει πως δεν ισχύει η θέση του ΠΑΣΠ, ότι οι ομάδες θα πληρωθούν κανονικά το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο”.

Αυτή η δήλωση επιβεβαιώνει κατ’ αρχήν ότι πληρώθηκε ήδη το 80% του συμβολαίου. Δεύτερον δεν λέει ότι ο παροχέας ενημέρωσε ότι θα πληρώσει κανονικά, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο και Ιούλιο, άρα θα εξοφλήσει το συμβόλαιο. Αν λάβουμε υπόψη και τις συχνές δηλώσεις για την κάρτα φιλάθλου που επηρέασε προ κορωνοϊού, ιδιαίτερα την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, δεν νομίζω να είναι παράλογη η θέση του ΠΑΣΠ για να μιλήσουμε για αποκοπές από τις 15/03/20 και μετά, αφού επαναλαμβάνω με την πιο πάνω δήλωση ο φίλος Πετεβίνος επιβεβαιώνει ότι έχει πληρωθεί τουλάχιστο το 80%του συμβολαίου. Άρα πού είναι η ζημιά και πώς βγαίνει σε ύψος 92% που κάποιοι ζητάνε;

Είμαστε και εμείς και τα μέλη μας έτοιμοι να βοηθήσουμε τα σωματεία μέσα στα λογικά πλαίσια που αποδεικνύουν την πραγματική ζημιά, αν υπάρχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα