Νέο βίντεο τουρκικού ΥΠΑΜ με το Ορούτς Ρέις και τις φρεγάτες που το συνοδεύουν

Σε νέα προκλητική δήλωση προέβη το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις ενέργειες του τουρκικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας θα συνεχίσει το καθήκον του και δε θα επιτρέψει τον εκφοβισμό στην περιοχή.

Ολόκληρη η δημοσίευση:

Οι φρεγάτες και οι κορβέτες που ανήκουν στις Ναυτικές μας Δυνάμεις συνεχίζουν αποφασιστικά το καθήκον τους να συνοδεύουν / προστατεύουν

το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο.  Δεν θα επιτραπεί ανομία ή εκφοβισμός στην περιοχή!

Aξίζει να σημειωθεί ότι στρατιωτικές ασκήσεις - με την συμμετοχή και δυνάμεων του ψευδοκράτους -, αρχίζει από σήμερα η Τουρκία σε περιοχές της Κύπρου.

Οι ασκήσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν σε αέρα, θάλασσα και ξηρά, και αποσκοπούν - σύμφωνα με το Τουρκικό υπουργείο άμυνας -, "στην βελτίωση της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και της επιχειρησιακής ικανότητας των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας και της λεγόμενης "τδβκ" ". Στις 8 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η έναρξη στρατιωτικών ασκήσεων της Ρωσίας σε περιοχές γύρω από την Κύπρο.

Güçlü, Kararlı ve Muktedir!

Deniz Kuvvetlerimize ait fırkateyn ve korvetler, Doğu Akdeniz’deki yetki alanlarımızda çalışmalarını sürdüren ORUÇREİS araştırma gemisine refakat/koruma görevini kararlılıkla sürdürüyor. Bölgede hiçbir hukuksuzluğa ve kabadayılığa izin verilmeyecek! pic.twitter.com/ZYmxSpvr55

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) September 6, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα