Νέο συμβόλαιο για Ρανιέρι!

Η Λέστερ αναμένεται να επιβραβεύσει τον φετινό της «αρχιτέκτονα», με νέο... πλουσιοπάροχο και πολυετές συμβόλαιo.

Τι κι αν το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψε για τρία χρόνια με την Λέστερ; Το φετινό θαύμα, όπου οδήγησε τις «αλεπούδες» στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, «αναγκάζει» τη διοίκηση της ομάδας να επιβραβεύσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Πώς; Με νέο πολυετές και πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Πιο χαρακτηριστικά, πολλά και έγκυρα αγγλικά ΜΜΕ

(όπως το BBC και η Dailymail) αναφέρουν πως άμεσα ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών θα προτείνει στον Ιταλό κόουτς νέα συνεργασία με διάρκεια... έξι ή ακόμα και επτά χρόνια, δείγμα του πόσο αρμονικά κυλούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ώρα που ο πρώην προπονητής της Εθνικής δείχνει απόλυτα χαρούμενος στη Λέστερ και έτοιμος να... ριζώσει εκεί, αναμένεται και να δει -εφόσον προχωρήσει το deal- τον προσωπικό του λογαριασμό να «φουσκώνει» ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή αμείβεται με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 1.9 εκατ. ευρώ, ποσό που μοιάζει... λίγο σε σχέση με αυτό που θα του προταθεί (δίχως να διευκρινίζεται στην παρούσα φάση).

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών, παραδέχθηκε πως όντως το αμέσως προσεχές διάστημα, θα υπάρξουν συζητήσεις για να μπουν και «τζίφρες». Υπενθυμίζεται πως φέτος ο Ρανιέρι -πέραν της στάνταρ αμοιβής του- έλαβε περίπου 9 εκατ. ευρώ(!) σαν μπόνους, για την κατάκτηση του τροπαίου στο Νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα