Απομακρύνεται από την 4η θέση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα δύο γκολ του Αντονί Μαρσιάλ δεν ήταν αρκετά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε από την Γουέστ Χαμ με 3-2, στο τελευταίο ματς των "σφυριών" στο "Boleyn Ground". Απομακρύνθηκαν από το όνειρο της τέταρτης θέσης οι "κόκκινοι διάβολοι".

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής της Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι της στο "Upton

Park". Η αναμέτρηση ξεκίνησε με 45λεπτη καθυστέρηση, καθώς οπαδοί των "σφυριών" επιτέθηκαν στο πούλμαν των "κόκκινων διαβόλων", ενώ υπήρξαν συγκρούσεις και μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα το ματς, δεν άφησαν χώρους στους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Λανσίνι έδωσε ωραία στον Σακό στο ύψος του πέναλτι και αυτός νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Η Γουέστ Χαμ είχε μερικές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ, την ώρα που η Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της με βασικό επιθετικό εκφραστή τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Η απάντηση από την ομάδα του Φαν Χάαλ στο γκολ του Σακό ήρθε στο 51ο λεπτό. Όλα ξεκίνησαν από το ωραίο γέμισμα του Ντε Χέα, ο Ράσφορντ πήρε την μπάλα, την έδωσε στον Μάτα κι αυτός με τη σειρά του στον Μαρσιάλ που από κοντά "έγραψε" το 1-1. Ο 18χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο 72' έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Η χαρά για τους "κόκκινους διαβόλους" κράτησε μόλις 4 λεπτά, αφού στο 76' ο Παγιέ έβγαλε ανενόχλητος τη σέντρα και ο Αντόνιο με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Η ισοπαλία δεν ικανοποιούσε όμως τους γηπεδούχους που έφτασαν σε τρίτο γκολ και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 81, όταν ο Ριντ νίκησε με κεφαλιά τον Ντε Χέα μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Παγιέ. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απομακρυνθεί από το όνειρο της τέταρτης θέσης, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε στην Premier League.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Αντόνιο, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Νομπλ, Λανσίνι (84' Ομπιάνγκ), Παγιέ (90+1' Βαλένσια), Άντι Κάρολ, Νιαφρά Σακό (84' Τόμκινς).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια (87' Γιανουζάι), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Σνάιντερλιν (46' Κάρικ), Αντέρ Ερέρα (83' Ερέρα), Ρούνεϊ, Μάτα, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα