Νέο κόμμα από τον Οζερσάι στα σκαριά, σύμφωνα με Χαβαντίς

Πολιτικό κόμμα ιδρύει ο Κουντρέτ Οζερσάι και ο πρώην γγ του κόμματος Εθνικής Ενότητας και “δήμαρχος” Λαπήθου, Φουάτ Ναμσόι που τον στήριξε στις “προεδρικές εκλογές” φέρεται να μετακινείται σε αυτό γράφει η Χαβαντίς.

Ωστόσο ο κ. Οζερσάι με μήνυμά του σήμερα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το διέψευσε, αφήνοντας πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα σε δηλώσεις του στον διευθυντή σύνταξης της Χαβαντίς, Χουσείν Εκμεκτζί ο κ. Ναμσόι είπε ότι πλέον ήρθε η ώρα για έναν καινούργιο δρόμο

στην πολιτική και όταν ρωτήθηκε εάν αυτόν τον δρόμο θα τον περπατήσει με τον κ. Οζερσάι απάντησε: “Αυτή τη στιγμή το μόνο άτομο που μπορεί να περπατήσει έναν υγιή δρόμο στην πολιτική είναι ο Κουντρέτ Οζερσάι”.

Ερμηνεύει δε το μήνυμα του κ. Οζερσάι για “συνέχεια στον καινούργιο δρόμο” σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως προμήνυμα για την δημιουργία νέου κόμματος. Ο Κουντρέτ Οζερσάι είχε γράψει ότι δεν υπάρχει θέμα νέου κόμματος και δεν έχει τέτοια πρόθεση αλλά κατέληγε με το “συνέχεια στο νέο δρόμο”.

Σε νέο μήνυμά του σήμερα στην ίδια σελίδα, ο κ. Οζερσάι γράφει ότι έμαθε το πρωί από τον Τύπο ότι ιδρύει κόμμα και πρόσθεσε ότι, όπως δήλωσε και προηγουμένως, ο δρόμος που θα βαδίσουν από δω και πέρα πρέπει να αποφασιστεί ποιος θα είναι με υγιή τρόπο που θα καθορισθεί από τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τις προοπτικές. Γι` αυτό το λόγο, πρόσθεσε, έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές και θα κάνει συσκέψεις με διάφορες πλευρές, θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές και μετά θα λάβει αποφάσεις.

Οι πολίτες, συμπληρώνει, αναμένουν έναν νέο δρόμο με νέα πρόσωπα που θα στηρίζουν μια νέα πολιτική αντίληψη και αυτό που θα αποφασίσει στο τέλος της ημέρας δεν θα είναι αντίθετο με αυτή την προσδοκία του “λαού”.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα