«Έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση» (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με Απόλλωνα αλλά και το γηπεδικό, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου ο οποίος τόνισε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο όνειρο.

Για το παιχνίδι με Απόλλωνα
«Μας απομένουν άλλες δυο προπονήσεις. Όλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Όλα τα παιχνίδια έχουν τεράστια σημασία. Όσο πάμε προς το τέλος έχουν ακόμα πιο καθοριστική σημασία. Δεν ασχολούμαστε με μαθηματικές πράξεις αλλά το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μας.Είτε ποδοσφαιριστές

είτε τεχνική ηγεσία είναι το επόμενο παιχνίδι. Βήμα-βήμα και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Δεν κοιτάζουμε ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω».

Για τα 3 από 4 εντός έδρας μέχρι το τέλος «Έχουμε 3 από τα 4 παιχνίδια εντός έδρας. Εμείς περιμένουμε ότι το Σάββατο θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Να συνεχίσουμε την δουλειά. Έχει μεγάλη σημασία μια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα».

Για το γηπεδικό: «Ξεπεράστηκε το πιο σημαντικό εμπόδιο με την κατανόηση κοινοτικού συμβουλίου και του προέδρου. Στις 15 Μαΐου έχουμε συνάντηση με τον ΚΟΑ και θα αποκαλυφθεί η ημερομηνία προκήρυξης προσφορών. Θα είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο όνειρο. Όταν υπάρχει κάτι ενημερώνουμε. Έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση. Θα γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα