Νεκρός ο Σύρος πρόσφυγας που σκότωσε δύο ομοεθνείς του στον Λίβανο

Υπέκυψε στα τραύματά του χθες Σάββατο στο νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, ο δράστης της αιματηρής ανταλλαγής πυρών στην είσοδο του τζαμιού της λιβανικής κωμόπολης Μπαρ-Ελίας στην κοιλάδα Μπεκάα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο Σύροι πρόσφυγες, μεταδίδει σήμερα το κρατικό λιβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΙ.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, το πλήρες ονοματεπώνυμο του οποίου δεν δόθηκε στην δημοσιότητα από τις τοπικές αρχές, συνελήφθη από την λιβανική αστυνομία ενώ έφερε σοβαρά τραύματα από την ανταλλαγή πυρών στο κέντρο

της κωμόπολης 40.000 κατοίκων, όπου ζει μεγάλος αριθμός προσφύγων από τη Συρία. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση, άγνωστοι πυρπόλησαν το σπίτι του. Πληροφορίες ανέφεραν προχθές ότι ο δράστης ήταν και εκείνος Σύρος πρόσφυγας.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία του αιματηρού επεισοδίου και εάν τα δύο θύματα είχαν κάποια σχέση με τον δράστη, καθότι η ανταλλαγή πυρών εξελίχθηκε ενώ πλήθος πιστών εξερχόταν από το κεντρικό τζαμί της πόλης μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης προσευχής της Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από την Παρασκευή νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση τρεις τραυματίες, όλοι Σύροι πρόσφυγες που κατοικούν στην λιβανική κωμόπολη.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα