«Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να έρθω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα» (vid)

Tις πρώτες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε o Μαρκίνιος Σιπριάνο, ο οποίος μίλησε στην επίσημη κάμερα του συλλόγου.

Η εξήγηση και η… πονεμένη ιστορία

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ:

-Πώς νιώθεις για τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος. Το τεχνικό τιμ και όλο το προσωπικό εδώ είναι πολύ καλό από την πρώτη μέρα που

έφτασα εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον παρελθόν εδώ και μου είπαν πολύ καλά λόγια για το πρωτάθλημα».

-Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να πάρεις την απόφαση για να έρθεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

«Ένας ποδοσφαιριστής από τη Βραζιλία που αγωνίστηκε στο παρελθόν εδώ μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Σύλλογο και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να έρθω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό με υποδέχθηκαν πάρα πολύ ζεστά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Παρακολούθησα το πρώτο μας φιλικό και σχημάτισα πολύ καλές εντυπώσεις από την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».

-Το πρώτο σου μήνυμά προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

«Μπορώ να πω ότι είμαι νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά έχω και εμπειρία. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα τρέξω και θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ για την ομάδα. Θα παλέψω σε όλη τη σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

Keywords
Τυχαία Θέματα