Νεϊμάρ σε διαιτητή: «Που&$^# γιέ»!

Η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών στον Νεϊμάρ δεν αφορούσε μονάχα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς με την Κολομβία, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στη φυσούνα με τον Βραζιλιάνο και τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Η CONMEBOL επέβαλε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον φορ της Μπαρτσελόνα που πλέον θα χάσει όλο το Κόπα Αμέρικα, η Βραζιλία ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση στην απόφαση ζητώντας ισονομία, όμως, αυτό που φαίνεται ότι «έκαψε» τον Νεϊμάρ, ήταν το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με

δημοσίευμα της «Marca» που επικαλείται πληροφορίες τις οποίες συγκέντρωση από πηγή στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της «σελεσάο» στη Χιλή, ο διεθνής άσος έχει επιτεθεί φραστικά στον ρέφερι της αναμέτρησης, Ενρίκε Οσές, λέγοντάς του: «Θέλεις να γίνεις ο πρωταγωνιστής του αγώνα, που%%%@ γιέ!» και αυτό αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, με την υποσημείωση πως ο Νεϊμάρ περίμενε οργισμένος τον διαιτητή στη φυσούνα!

Αυτό που διαψεύστηκε, πάντως, ήταν η χειροδικία, για την οποία είχε γίνει λόγος σε διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας στον Βραζιλιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα