Νέες βόμβες Φαίδωνος:Μίζες και σε Δ.Πάφου από σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ

Για πλοκάμια εκατομμυρίου και στον Δήμο Πάφου, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Πάφου. Σε παρέμβασή του, ανέφερε ότι συγκεκριμένος καθηγητής ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ, άπλωσε πλοκάμια και ενέπλεξε προσωπικό του Δήμου Πάφου, με τον «γνωστό τρόπο» των ερευνητικών προγραμμάτων.

Μια περίπτωση μόνο, ξεπερνά το 1 εκατομμύριο. Ο Δήμαρχος έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία, για να μην ξεκινήσει το γνωστό γαϊτανάκι εναντίον του.

«Η Αστυνομία το είχε υπ’ όψιν της. Είναι τα γνωστά πρόσωπα κυκλώματος, αλλά δεν είχαν

συλληφθεί. Τώρα, με τα νέα στοιχεία, θα προκύψουν νέες έρευνες.
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Δήμος, όταν εντόπισε πλοκάμια σκανδάλου εντός του, προχώρησε στην καταγγελία», ανέφερε.

Συμπλήρωσε δε ότι θα πρέπει να γίνει νέος κύκλος ερευνών και συλλήψεων. Όταν εισήλθε η διαπλοκή μέσα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, τότε πού πάμε, διερωτήθηκε. «Πρέπει να φτάσουν σε βάθος, για να ξηλωθεί το διαπλεκόμενο σύστημα», είπε.

Αναφορά έκανε και στις επικρίσεις που δέχεται για τις δημόσιες καταγγελίες που κάνει και σημείωσε ότι από τη μέρα που έκανε καταγγελία δημόσια, προχώρησαν σε έρευνες, ενώ είχαν άλλες εκατοντάδες. Μήπως καλά κάνει ο Δήμαρχος και καταγγέλλει δημόσια και κινούνται τα πράγματα,διερωτήθηκε.

Για τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του, ανέφερε ότι εδώ και 2 μήνες δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο. Άκουσε πράγματα ότι κατέθεσαν κάποια στοιχεία. Κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Αυτοί έχουν ανάγκη τη δημοσιότητά μου για να κινούνται και να κάνουν πράγματα σωστά, είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα