Νέα Υόρκη: Aυτοκίνητο «παγόβουνο» κοσμεί την λίμνη Εrie

Ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο δίπλα στη λίμνη Erie, στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, έχει άθελα του γίνει το τελευταίο κομμάτι πάγου στην περιοχή.

Θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από ένα αντιψυκτικό για να ξεπαγώσει το αυτοκίνητο, το οποίο έγινε σαν «παγόβουνο» λόγω του τσουχτερού κρύου.

Η εικόνα του οχήματος έγινε viral μετά από την ανάρτηση της φωτογραφίας του παγωμένου αυτοκινήτου από τον μετεωρολόγο ειδήσεων του Μπάφαλο, Mάτ Μποβέ.

Η φωτογραφία του παγωμένου αυτοκινήτου έχει γίνει share πάνω από 7.000 φορές από τότε που δημοσιεύτηκε. «Αυτό είναι ένα παγωμένο-στερεό αυτοκίνητο»,

δήλωσε ο Μποβέ.

«Εγώ δεν ξέρω καν αν οι φωτογραφίες το αδικούν. Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές ίντσες παχύ πάγου γύρω από το αυτοκίνητο. Υπάρχει μια αεροτομή στο πίσω μέρος» πρόσθεσε.

Επιπρόσθετα, ο Μποβέ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «Αυτό συμβαίνει όταν παρκάρεις το αυτοκίνητο σου κοντά στο Rt.5».

Η περιοχή γύρω από το Μπάφαλο έχει πληγεί σοβαρά εξαιτίας του κρύου αλλά καθώς επίσης και της βαριάς χιονόπτωσης, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: rt.com

Keywords
Τυχαία Θέματα