«Νέα συνάντηση Football League με Μαρινάκη»

Η Football League θα έχει ένα νέο ραντεβού με την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη εντός της σημερινής ημέρας, προκειμένου να προχωρήσει η εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το οριστικό πράσινο φως από τη Football League περιμένουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να προχωρήσει η εξαγορά του συλλόγου από

τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, αφού, όπως είναι ήδη γνωστό, σχεδόν τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και αυτό που απομένει είναι η τελική έγκριση για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άγγλος δημοσιογράφος της Daily Telegraph, Τζον Πέρσι, η Football League θα έχει σήμερα νέα σειρά συναντήσεων με την πλευρά του Μαρινάκη, ώστε να γίνει ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Φόρεστ.

Όπως επισημαίνει ο Άγγλος δημοσιογράφος, πλέον απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες ώστε η Football League να εγκρίνει τη συμφωνία.

Σύντομα λοιπόν αναμένονται ανακοινώσεις, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να αλλάζει χέρια και από τον Φαουάζ Αλ-Χασάουι, να περνάει στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα